maandag 11 september 2006

Tegels

We hebben onze eerste aankoop voor ons huisje gedaan. Ondanks ons plan nog in ontwerp fase zit, we nog geen aannemers hebben, laat staan een bouwvergunning hebben we toch al tegels voor de living, eetkamer, keuken en inkom.
Bij een bezoek aan de nieuwe tegel in St. Martens Latem hebben we een lichtgrijze tegel (Egeo Grigio) van 60x60 gevonden voor een promotie prijs van slechts 28,5 euro (inc. BTW) per m².


Van als we de tegel zagen waren we verkocht. Veel lichter dan de andere grijze tegels die we hadden gezien. Omdat we nog lang niet begonnen zijn met het leggen van de vloer (onze muren staan er nog niet), zal 'de nieuwe tegel' onze vloer voor 1 jaar gratis bijhouden. Initieel waren we echter op zoek naar een tegel van 45x45, omdat deze eenvoudiger te leggen zijn, maar zo'n tegel, aan zo'n prijs konden we niet laten liggen. Na telefonisch overleg met mijn vader die het grootste deel van de vloer zal leggen hebben we nu toch al een vloer. We gaan er zeker eens terug voor de vloer van de garage en vloer en tegels voor de badkamer.

Labels: